20190321 Banner links IGZ samenwerking basis IGZ TEST002


Men zegt dat de komende generaties moeilijk te besturen zullen zijn. Ik hoop het. (Alain | Frans filosoof 1860-1951)Denk jij in termen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en een betere en betaalbare gezondheidszorg, ben jij ondernemer, zelfstandig professional of werkzaam binnen de IGZ+ branche? 

Wij hebben behoefte aan, bij voorkeur ervaren, bestuursleden die afkomstig zijn uit de diverse geledingen van IGZ+, zoals Zorg, GGZ, Welzijn of complementaire hulp- of dienstverlening. Ons doel, realisatie van IGZ+ binnen 20 jaar.

Wil je meer weten, lees verder
20190301 Banner IGZ  IGZ de toekomst


Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) komt graag op korte termijn in contact met enthousiaste vrijwilligers voor haar (dagelijks) bestuur. De verwachting is dat het dagelijks bestuur minimaal een keer per maand bij elkaar komt. 

Heb jij bestuurlijke ervaring, passie voor de missie en de doelstellingen van stichting IGZ+ en (bij voorkeur) een toepasselijk netwerk? Meld je aan voor één van de interessante functies binnen ons dagelijks bestuur!

Wij hebben de volgende vacatures voor het dagelijks bestuur:
 


Kom jij onze jonge, positieve en enthousiaste stichting versterken? 

Ben je geïnteresseerd in één van deze belangrijke functies binnen het bestuur? Klik op de gewenste functie voor de volledige vacaturetekst.
De route naar Integrale Gezondheidszorg Plus in Nederland
 

20190301 Route naar IGZ in 2040