20200202 Gevochten LGZ banner links IGZ V1 def3AMEN ZEGT DAT DE KOMENDE GENERATIES MOEILIJK TE BESTUREN ZULLEN ZIJN. IK HOOP HET (quote: Alain | Frans filosoof 1860-1951)Bent u ons nieuwe bestuurslid?
Leefstijl Gezondheidszorg wordt door de coronacrisis actueler dan ooit. Mentale én fysieke gezondheid steeds centraler in de gezondheidszorg.

De gezondheidszorg komt echter steeds meer in de problemen door de coronacrisis, tekorten aan medewerkers en (te) lange wachtlijsten. Dit heeft door uitgesteld zorg invloed op veel Nederlander.

Het rapport 'Realisatie Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040´ (coronaproof) van stichting IGZ Plus is de basis voor de toekomst van de stichting met als doel, realisatie van Leefstijl Gezondheidszorg voor 2040. Er is echter al bijna 2 jaar voorbij sinds de publicatie van ons rapport.

Tijdens de coronacrisis is gebleken dat ons rapport van grote waarde is, nu en na de coronacrisis. Tijd voor actie dus in 2022. Uitbreiding van ons bestuur is hierbij essentieel. 

Gaat u het komend jaar (2022) een bijdrage leveren binnen ons bestuur? Is uw interesse gewekt. Lees meerDenkt u in termen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MV) en een betere, inclusieve en betaalbare gezondheidszorg? Bent u ondernemer (geweest), zelfstandig professional of werkzaam binnen of buiten Leefstijl Gezondheidszorg?

Stichting IGZ PLus (Leefstijl Gezondheidszorg) komt graag op korte termijn in contact met enthousiaste vrijwilligers voor haar (dagelijks) bestuur. De verwachting is dat het dagelijks bestuur (aanvankelijk) een keer per maand bij elkaar komt. 

Heeft u bestuurlijke ervaring, passie voor de missie en de doelstellingen van stichting IGZ Plus en (bij voorkeur) een toepasselijk netwerk?

Meld u aan voor één van de interessante functies binnen ons dagelijks bestuur. 
Wij hebben de volgende vacatures voor het dagelijks bestuur:


Komt u onze jonge, positieve en enthousiaste stichting versterken? Bent u geïnteresseerd in één van deze belangrijke functies binnen het bestuur? Klik op bovenstaande gewenste functie voor de volledige vacaturetekst.

Het verdient aanbeveling het rapport 'Realisatie Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040' te downloaden en te lezen. Realisatie van Leefstijl Gezondheidszorg is de hoofddoelstelling van stichting IGZ Plus.Leefstijl Gezondheidszorg | Het Alternatief

Download het rapport via www.leefstijlgezondheidszorg.nl20190301 Route naar IGZ in 2040

Stichting IGZ Plus

Zorgconsument

LGZ Zorgverlener

Zorgplanning

Stichting IGZ Plus © 2017-2022 | Proclaimer |  CONTACT | Partner: HCP Consultancy Network