20200202 Gevochten LGZ banner links IGZ V1 def3AMEN ZEGT DAT DE KOMENDE GENERATIES MOEILIJK TE BESTUREN ZULLEN ZIJN. IK HOOP HET (quote: Alain | Frans filosoof 1860-1951)Denkt u in termen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en een betere en betaalbare gezondheidszorg? Bent u ondernemer (geweest), zelfstandig professional of werkzaam binnen of buiten Leefstijl Gezondheidzorg? 

Het rapport 'Realisatie Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040 | Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorgvan stichting IGZ Plus is de basis voor de toekomst van de stichting met als doel, realisatie van Leefstijl Gezondheidszorg binnen 20 jaar. Gaat u een bijdrage leveren binnen ons bestuur?

Is uw interesse gewekt,

lees verder
20190301 Banner IGZ  IGZ de toekomst

Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) komt graag op korte termijn in contact met enthousiaste vrijwilligers voor haar (dagelijks) bestuur. De verwachting is dat het dagelijks bestuur (aanvankelijk) een keer per maand bij elkaar komt. 

Heeft u bestuurlijke ervaring, passie voor de missie en de doelstellingen van stichting IGZ+ en (bij voorkeur) een toepasselijk netwerk? Meld u aan voor één van de interessante functies binnen ons dagelijks bestuur!

Wij hebben de volgende vacatures voor het dagelijks bestuur:Komt u onze jonge, positieve en enthousiaste stichting versterken? Bent u geïnteresseerd in één van deze belangrijke functies binnen het bestuur? Klik op bovenstaande gewenste functie voor de volledige vacaturetekst.

Het verdient aanbeveling het rapport 'Realisatie Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040' te downloaden en te lezen. Realisatie van Leefstijl Gezondheidszorg is de hoofddoelstelling van stichting IGZ+.De route naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040

Download het rapport via www.leefstijlgezondheidszorg.nl20190301 Route naar IGZ in 2040
Realisatie site: Qarpa Solutions BV | Stichting IGZ Plus © 2017-2020 | Proclaimer |  CONTACT