20200202 Gevochten LGZ banner links IGZ V1 def3A


STICHTING IGZ PLUS | LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORGCONTACTGEGEVENS

Stichting IGZ Plus 
De Beekdam 14 
5247 ME Rosmalen


E:  

M: 06 - 42 93 13 46BESTUUR

Martin Jan Melinga - voorzitter/woordvoerder       
E:            
M: 06 - 42 93 13 46                                            

Olaf Rietzschel - secretaris (a.i.)

Hester Morsdorf - penningmeester (a.i.)        
E: 
M: 06 - 50 84 65 46
VACATURES BESTUUR EN VRIJWILLIGERS


Momenteel hebben wij de volgende vacatures voor het dagelijks bestuur:

- Vice-voorzitter m/v

- Secretaris m/v


- Penningmeester m/v

Klik op de functie voor de volledige vacaturetekst.

Wilt u met stichting IGZ+ samenwerken, in welke vorm dan ook of wilt u deelnemen in het bestuur van de stichting, bel dan met bovenstaand nummer of stuur een mail met uw motivatie en cv naar het bestuur. 

Wilt u lokaal, regionaal of landelijk als vrijwilliger aan de slag, bijvoorbeeld als ambassadeur, dan verzoeken wij u om een mail te sturen naar het bestuur.
Publiekscampagnes 2021 (voorlichting)CHECK JE VITALITEIT
Stichting IGZ Plus ziet dat haar rapport 'Realisatie Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040' juist door de coronacrisis actueler is dan ooit. De voorlichtingscampagne heeft dit voorjaar als thema:    'Leefstijl Gezondheidszorg: perspectief voor iedere Nederlander'

                               tijdens en na de coronacrisisGa naar de website www.checkjevitaliteit.nl voor veel informatie over Leefstijl Gezondheid en doe de gratis VQ TEST.

Deze doorlopende publiekscampagne is gestart in 2017 en heeft elk half jaar een ander thema. (klik op onderstaande button om de test te doen)

  

0-20190301 LOGO IGZ test DEF

MANIFEST LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG (petitie)
Sinds de oprichting van stichting IGZ+ is zij betrokken bij de organisatie van deze petitie. Stichting Orange Monday heeft in 2014 het initiatief genomen en inmiddels hebben 32.500 mensen de petitie getekend. Nog 7.500 handtekeningen te gaan!

Wanneer de tijd rijp is, oftewel; meer dan 40.000 handtekeningen zijn verzameld, zal de petitie worden aangeboden aan de minister van VWS voor behandeling in de Tweede Kamer. Het hoofddoel van de petitie is Leefstijl Gezondheidszorg op de politieke agenda krijgen. Juist nu in de coronacrisis en een nieuw parlement na de verkiezingen op 17 maart 2021 actueler dan ooit.

Op 18 februari 2020 is het Manifest Leefstijl Gezondheidszorg toegevoegd aan de petitie, naar aanleiding van het rapport: 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg'. U kunt het rapport (of de samenvatting) downloaden via www.leefstijlgezondheidszorg.nl.


Button nieuw Het Roer Moet OM Augustus 2017 IGZ oranje lijn

Zie voor verdere informatie de website www.manifestleefstijlgezondheidszorg.nl. Wanneer u nog niet heeft getekend, doe het vandaag nog en steun stichting IGZ Plus om Leefstijl Gezondheidszorg op de politieke agenda te krijgen.
SOCIALE MEDIA:


         LinkedIn      Twitter      Facebook      WordpressStichting Integrale Gezondheidszorg Plus is sinds 28 juni 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 690.68.852
Stichting IGZ Plus

Zorgconsument

LGZ Zorgverlener

Zorgplanning

Stichting IGZ Plus © 2017-2022 | Proclaimer |  CONTACT | Partner: HCP Consultancy Network