20200202 Gevochten LGZ banner links IGZ V1 def3A


MANAGEMENT IS NIETS MEER DAN HET MOTIVEREN VAN ANDERE MENSEN (quote: Lee Iaccoco | Chrysler | 1924-2019)Ben jij die zelfstandig professional met commerciële talenten die, samen met ons, Leefstijl Gezondheidscentra gaat realiseren in de 12 provincies van Nederland? Bij de realisatie van de centra werkt stichting IGZ+ samen met Vitaliteit Groep Nederland.

Het gaat in eerste instantie om de regio's Midden-, Zuid- en Noord-Nederland waar wij binnen 1-3 jaar Leefstijl Gezondheidscentra gaan realiseren om werkegevers en werknemers (zorgconsumenten) de gepaste begeleiding en behandeling te geven. 

Je interesse gewekt?

Lees dan verder
Om deze Leefstijl Gezondheidscentra (LGC's) te realiseren, komen wij graag in contact met commerciële, vooruitstrevende helden. Ben jij enthousiast, een creatief denker en kleur je buiten de lijntjes, dan zijn wij op zoek naar jou!

Leefstijl Gezondheidscentra zijn behandelcentra voor zorgconsumenten met uiteenlopende hulpvragen. Dit kan variëren van klachten op mentaal en fysiek gebied tot sociaal-maatschappelijke, sociaaleconomische en financiële problematiek.

In een Leefstijl Gezondheidscentrum (LGC) werken professionals (zzp) uit ggz, zorg & welzijn en hulp- en dienstverlenende sector samen om de beste begeleiding te kunnen bieden aan consumenten.


20190301 Banner IGZ  IGZ de toekomst

De focus van Vitaliteit Groep Nederland en Stichting IGZ+ richt zich op werkegevers en werknemers (zorgconsumenten). Deze centra gaan tevens functioneren als opleidingslocaties.

Voor meer informatie verwijzen wij jou naar hoofdstuk 16 van het Rapport "Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040", te downloaden via www.leefstijlgezondheidszorg.nl 

Nieuwsgierig geworden? Lees hier de volledige vacaturetekst.

Wil je na het lezen van de vacaturetekst meer informatie,
neem dan
contact met ons op. 
Leefstijl Gezondheidscentra (LGC)
Stichting IGZ+ werkt bij de opzet van LGC's in Nederland samen met Vitaliteit Groep Nederland, het kennis- en opleidingsinstituut binnen Leefstijl Gezondheidszorg.

Vitaliteit Groep Nederland is met het unieke intake-instrument het VitaliteitQuotiënt de 1e partner van stichting IGZ+


20190301 Je hoeft geen astronaut te zijn om Vitaliteit Expert te worden basis 005

Realisatie site: Qarpa Solutions BV | Stichting IGZ Plus © 2017-2020 | Proclaimer |  CONTACT