20200202 Gevochten LGZ banner links IGZ V1 def3A


Leefstijl Gezondheidszorg is logisch vervolg op huidig zorgstelsel. Premier Mark Rutte en Minister Hugo de Jonge (VWS) en 50 beleidsbepalers ontvingen het rapport al, u kunt het hier downloaden. De conclusies zijn geformuleerd in het Manifest Leefstijl Gezondheidszorg.

Rapport Realisatie Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040

Stichting IGZ Plus heeft, al vóór de coronacrisis, geconstateerd dat de huidige, reguliere gezondheidszorg, inclusief zorgstelsel, niet meer voldoet anno 2020. De gezondheidszorg dreigt onbetaalbaar te worden, is niet voor iedereen bereikbaar, heeft te veel en te lange wachtlijsten en is niet voorbereid op de ontwikkelingen van de 21ste eeuw.

Het huidige zorgstelsel vervangen door Leefstijl Gezondheidszorg in de periode 2020-2040 is de beste oplossing naar een gezondheidszorg die duurzamer, inclusiever, beter en betaalbaar wordt voor elke Nederlander. Leefstijl Gezondheidszorg kan overigens (deels) al toepast worden binnen het huidige zorgstelsel. Dit is door de coronacrisis niet veranderd. Klik op de afbeelding en download het rapport.


20200222 Download pagina Rapport en samenvatting IGZ PLus V1


Helaas was door corona een addendum nodig
Door de coronacrisis werd het rapport niet gelezen en was een Addendum nodig met de vraagstelling: 'Hoe groot is de invloed van COVID-19 op onze gezondheid, zowel individueel als collectief, en onze gezondheidszorg'. Leefstijl Gezondheidszorg is coronaproof. Lees het Addendum en/of het Rapport door op onderstaande afbeelding te klikken.


20200202 Voorkant Rapport 400p VGNL sites met tekst PNG V4Het ADDENDUM is een aanvulling op het RAPPORT:
"Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg" met als subtitel "Connecting the dots, Connecting People"De conslusies van het rapport zijn opgenomen in een krachtig Manifest met 11 stellingen. Lees het Manifest en teken mee.


20200202 Manifest Leefstijl Gezondheidszorg Think out of the Box V5 003.jpgHet Roer Moet OM in de Gezondheidszorg


Realisatie site: Qarpa Solutions BV | Stichting IGZ Plus © 2017-2020 | Proclaimer |  CONTACT