20200202 Gevochten LGZ banner links IGZ V1 def3A


DE ENIGE BRON VAN KENNIS IS ERVARING (Quote: Albert Einstein)Leefstijl Gezondheidszorg (VitaliteitQuotiënt) vraagt om een groot netwerk van professionals. Iedere Vitaliteit Expert of VQ-specialist werkt graag samen met (zelfstandige) professionals die zij kennen en van wie zij weten dat Leefstijl Gezondheidszorg hem of haar niet vreemd is.

De workshop Introductie Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ) is daarom de nieuwe toevoeging aan het opleidingsassortiment van Vitaliteit Groep Nederland, geïnitieerd door Stichting IGZ+.

Samenwerking tussen mentale (geestelijke) en fysieke (lichamelijke) gezondheidszorg en complementaire hulp- en dienstverlening vindt steeds meer plaats. Meestal kent deze samenwerking geen structuur, wordt veel aan het toeval overgelaten. 


20200309 Tussenbanner IGZ Plus site Rapport Revolutie of evolutie in gezondheidszorg V4Samenwerking VitaliteitQuotiënt en LGZ

Wanneer je VQ-Partner van onze organisatie wordt, leer je tijdens deze workshop in één dag alle ins en outs over Leefstijl Gezondheidszorg en leer je de VitaliteitQuotiënt
rapportages (van de Vitaliteit Experts/VQ-specialisten) lezen en interpreteren.

Met de rapportage van een Vitaliteit Expert/VQ-specialist kun je meteen aan het werk (intake is al gedaan) en weet je welke andere professionals ook samenwerken bij deze zorgconsumenten (cliënten of patiënten).


Tenslotte worden door jou ingebrachte praktijkcases gezamenlijk besproken. Hierdoor wordt samenwerking vanzelfsprekend! Bovendien besparen jij én je cliënt tijd en dus geld. 

Meld je nu aan voor deze workshop!
(je gaat naar het inschrijfformulier op www.vitaliteitquotient.nl


20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001


Eendaagse workshop VitaliteitQuotiënt 
Tijdens deze workshop maak je kennis met de toepassingsmogelijkheden van Leefstijl Gezondheidszorg binnen jouw praktijk. Je leert werken met de uitkomst van het VitaliteitQuotiënt en samenwerken met de lokale Vitaliteit Experts/VQ-specialisten en VQ-Partners voor een betere en betaalbare gezondheidszorg.

Bewust is gekozen voor een eendaagse workshop om professionals te laten kennismaken met de voordelen van Leefstijl Gezondheidszorg.

Wanneer jij als VQ-Partner besluit dat je de opleiding tot Vitaliteit Expert wilt volgen, worden de kosten van de workshop in mindering gebracht op de opleidingskosten. Dit geldt uiteraard ook voor mensen in loondienst die de workshop hebben gevolgd.

Wat leer je binnen één dag
De workshop laat je kennismaken met de ongekende mogelijkheden van de toepassing van Leefstijl Gezondheidszorg voor jouw cliënten en voor jou. Werken met het VitaliteitQuotiënt is efficiënt en bespaart jou en jouw cliënt tijd. Enkele ingrediënten van de workshop:
  • Waarom Leefstijl Gezondheidszorg
  • Verbanden leggen tussen de fysieke en mentale conditie van de zorgconsument en zijn omgeving
  • Hoe samenwerken via het VitaliteitQuotiënt
  • De taal van collega-professionals begrijpen
  • Parallelle begeleiding in plaats van serieel.Locaties: elke Nederlandse gemeente 


Prijs:   € 150,- (excl. btw) per persoon (incl. syllabus, koffie/thee en lunch)

Actie: €   95,- (excl. btw) per persoon bij minimaal 6 deelnemers.

Vitaliteit Groep Nederland heeft deze actie om zoveel mogelijk (zzp) 
professionals de mogelijkheid te bieden kennis te maken met 
Leefstijl Gezondheidszorg.

Deze actie is geldig tot 1 december 2020.
                                                                           

Aantal deelnemers: minimaal 6 (zelfstandige) professionals

Inschrijving: mail naar  voor informatie of klik op de button 'aanmelden'

Certificaat: je ontvangt het certificaat VQ-Partner van Vitaliteit Groep Nederland. Je kunt na het behalen van je certificaat en het tekenen van de partnerovereenkomst tevens het partnership-logo op jouw website vermelden.

Aanmelden buttonRealisatie site: Qarpa Solutions BV | Stichting IGZ Plus © 2017-2020 | Proclaimer |  CONTACT