20190321 Banner links IGZ samenwerking basis IGZ TEST002


De enige bron van kennis is ervaring
(Albert Einstein)Integrale Gezondheidszorg Plus (Vitaliteitfactor) vraagt om een groot netwerk van professionals. Iedere Vitaliteit Expert werkt graag samen met (zelfstandige) professionals die zij kennen en van wie zij weten dat Integrale Gezondheidszorg Plus hem of haar niet vreemd is.

De workshop Introductie Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) is daarom de nieuwe toevoeging aan het opleidingsassortiment van Vitaliteit Groep Nederland, geïnitieerd door Stichting IGZ+.


Samenwerking tussen mentale (geestelijke) en fysieke (lichamelijke) gezondheidszorg en complementaire hulp- en dienstverlening vindt steeds meer plaats. Meestal kent deze samenwerking geen structuur, wordt veel aan het toeval overgelaten. Wanneer je ZZP-Partner van onze organisatie wordt, leer je tijdens deze workshop in één dag alle ins en outs over IGZ+ en leer je de Vitaliteitfactor rapportages (van de Vitaliteit Experts) lezen en interpreteren.

Met de rapportage van een Vitaliteit Expert kun je meteen aan het werk (intake is al gedaan) en weet je welke andere professionals ook samenwerken bij deze zorgconsumenten (cliënten of patiënten).

Tenslotte worden door jou ingebrachte praktijkcases gezamenlijk besproken. Hierdoor wordt samenwerking vanzelfsprekend! Bovendien besparen jij én je cliënt tijd en dus geld. 

Meld je nu aan voor deze workshop!

Mail of bel met Martin Jan Melinga, klik hier voor contact.


20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001

Eendaagse workshop Integrale Gezondheidszorg Plus (zzp)
Tijdens deze workshop maak je kennis met de toepassingsmogelijkheden van Integrale Gezondheidszorg Plus binnen jouw praktijk. Je leert werken met de uitkomst van de Vitaliteitfactor en hierna samenwerken met de lokale Vitaliteit Experts en ZZP-Partners voor een betere en betaalbare gezondheidszorg.

Bewust is gekozen voor een eendaagse workshop om professionals te laten kennismaken met de voordelen van de toepassing van Integrale Gezondheidszorg Plus.

Wanneer jij als ZZP-Partner besluit dat je de opleiding tot Vitaliteit Expert wilt volgen, worden de kosten van de workshop in mindering gebracht op de opleidingskosten. Dit geldt uiteraard ook voor mensen in loondienst die de workshop hebben gevolgd.

Wat leer je
De workshop laat je kennismaken met de ongekende mogelijkheden van de toepassing van Integrale Gezondheidszorg Plus voor jouw cliënten en voor jou. Werken met de Vitaliteitfactor is efficiënt en bespaart jou en jouw cliënt tijd. Enkele ingrediënten van de workshop:
  • Waarom Integrale Gezondheidszorg Plus
  • Verbanden leggen tussen de fysieke en mentale conditie van de cliënt en zijn omgeving
  • Hoe samenwerken via de Vitaliteitfactor
  • De taal van collegaprofessionals begrijpen
  • Parallelle begeleiding in plaats van serieel.Locaties: elke Nederlandse gemeente (gestart wordt met de steden waar al
                        Vitaliteit Experts werkzaam zijn).

Prijs: € 150,- (excl. btw) per persoon(incl. syllabus, koffie/thee en lunch)1

Actie: €  95,- (excl. btw) per persoon bij minimaal 6 deelnemers.

Vitaliteit Groep Nederland heeft deze actie om zoveel mogelijk (zzp) professionals de mogelijkheid te bieden kennis maken met integrale gezondheidszorg plus. Deze actie is geldig tot 1 maart 2020.
                                                                           
Aantal deelnemers: minimaal 6 (zelfstandige) professionals

Inschrijving: mail naar  voor informatie of inschrijving

Certificaat: je ontvangt het certificaat ZZP-Partner bij Vitaliteit Groep Nederland. Je kunt na het behalen van je certificaat en het tekenen van de partnerovereenkomst tevens het partnership logo vermelden op jouw website.

1Wanneer jij als ZZP-Partner IGZ Plus de opleiding tot Vitaliteit Expert gaat volgen, wordt het bedrag van de workshop in mindering gebracht op de prijs van de basisopleiding Vitaliteit Expert van €  950,--- exclusief btw. 
Normale prijs workshop: € 350,- (excl. btw) per persoon. Door de subsidie van stichting IGZ Plus Nederland kan de workshop in 2019 worden aangeboden voor € 95,- (excl. btw) per persoon, bij minimaal 6 deelnemers. (Zie ook onder Stichting IGZ Plus Nederland op deze pagina.)


20190409 Een heldere kijk 054 BROCHURE WORKSHOP 004

Wie kan ZZP-Partner IGZ Plus worden
Iedere zelfstandig professional die werkzaam is binnen het vakgebied IGZ Plus kan ZZP-Partner worden. In onderstaand overzicht kom je zeer waarschijnlijk jouw beroep (of een afgeleide daarvan) tegen. 

In eerste instantie is de workshop om ZZP-Partner IGZ Plus te worden alleen voor (zelfstandige) professionals, echter ook (kleine) organisaties, praktijken en instellingen, die werkzaam zijn op het snijvlak van IGZ Plus, zijn uiteraard welkom om de eendaagse workshop te volgen. Bij voldoende aanmeldingen kan de workshop op locatie bij de zorgverlener worden gegeven.Vitaliteit Groep Nederland richt zich op professionals (zelfstandig of in loondienst) die werkzaam zijn of willen zijn binnen IGZ+. 

Professionals die werken met mensen, werken met de Vitaliteitfactor: 

Advocaat Fysiotherapeut POH-GGz
Agoog Geestelijk verzorger Psychiater
Arts Jeugdwerker Psycholoog
Bewegingsdeskundige Jurist Re-integratie deskundige
Budgetcoach Logopedist Sociaal werker
Coach Maatschappelijk werker SPV'er
Counselor Mediator Therapeut 
Diëtist Orthomoleculair therapeut Trainer
Ervaringsdeskundige Orthopedagoog (generalist) Verpleegkundig Specialist
Financieel adviseur Vitaliteit Expert Voedingsdeskundige

De opleidingen zijn gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals (loondiens & zzp) die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren. Bovenstaand de beroepen waarbij de Vitaliteitfactor een ideaal intake-instrument is. Onderstaand tref je een overzicht van opleidingen en workshops. Naast deze opleiding is een maatwerkprogramma altijd mogelijk.Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus  (IGZ Plus)

De workshop van Vitaliteit Groep Nederland wordt mogelijk gemaakt door Stichting IGZ Plus. De stichting ziet de workshop als een instrument om awareness van het belang van IGZ Plus onder zorg-, hulp- en dienstverleners te vergroten.

De kosten van de gezondheidszorg blijven stijgen, de wachtlijsten nemen toe en de begeleiding en/of behandeling van zorgconsumenten kunnen korter. Daarom subsidieert Stichting IGZ Plus de workshop ZZP-Partner.

Normaal kost de workshop € 350,- (excl. btw) per persoon. Door de subsidie van de Stichting IGZ+ is deze prijs tot 1 maart 2020 vastgesteld op € 95,- (excl. btw) per persoon (bij minimaal 6 deelnemers).