20190321 Banner links IGZ samenwerking basis IGZ TEST002


Management is niets meer dan het motiveren van andere mensen. (Quote: Lee Iaccoco | CEO Chrysler | 1924 - heden)Ben jij die zelfstandig professional met commerciële talenten die, samen met ons, IGZ+ Vitaliteit Centra gaat realiseren in Nederland? Bij de realisatie van de centra werkt stichting IGZ+ samen met Vitaliteit Groep Nederland.

Het gaat in eerste instantie om de steden Den Bosch, Utrecht en Zwolle waar wij binnen 3 jaar Integrale Gezondheidszorg Plus centra gaan realiseren om zorgconsumenten de gepast begeleiding en behandeling te geven. 

Je interesse gewekt? Lees dan verder ...20190301 Banner IGZ  IGZ de toekomst

Om deze IGZ+ Vitaliteit Centra te realiseren, komen wij graag in contact met commerciële, vooruitstrevende helden. Ben jij enthousiast, een creatief denker en kleur je buiten de lijntjes, dan zijn wij op zoek naar jou!

IGZ+ Vitaliteit Centra zijn behandelcentra voor consumenten met uiteenlopende hulpvragen. Dit kan variëren van klachten op mentaal en fysiek gebied tot sociaal-maatschappelijke en financiële problematiek. In een IGZ+ Vitaliteit Centrum werken professionals uit ggz, zorg & welzijn en hulp- en dienstverlenende sector samen om de beste begeleiding te kunnen bieden aan consumenten.


Nieuwsgierig geworden? Lees hier de volledige vacaturetekst.


Wil je na het lezen van de vacaturetekst meer informatie,
neem dan
contact met ons op. 

IGZ+ Vitaliteit Centra | Stichting IGZ+ werkt bij de opzet van IGZ+ Vitaliteit Centra samen met Vitaliteit Groep Nederland, het kennis- en opleidingsinstituut voor Integrale Gezondheidszorg Plus.

Vitaliteit Groep Nederland is met het unieke intake-instrument de Vitaliteitfactor de 1e partner van stichting IGZ+. 


20190301 Je hoeft geen astronaut te zijn om Vitaliteit Expert te worden basis 005