20200202 Gevochten LGZ banner links IGZ V1 def3A


MANAGEMENT IS NIETS MEER DAN HET MOTIVEREN VAN ANDERE MENSEN (quote: Lee Iaccoco | Chrysler | 1924-2019)Ben jij die zelfstandig professional met commerciële talenten die, samen met ons, Leefstijl Gezondheidscentra gaat realiseren in de 12 provincies van Nederland? Bij de realisatie van de centra werkt stichting IGZ+ samen met Vitaliteit Groep Nederland.

Het gaat in eerste instantie om de regio's Midden-, Zuid- en Noord-Nederland waar wij binnen 1-3 jaar VQ Leefstijl Gezondheidscentra gaan realiseren om werkegevers en werknemers (zorgconsumenten) de gepaste begeleiding en behandeling te geven. 

Je interesse gewekt?

Lees dan verder.
Om deze Leefstijl Gezondheidscentra (LGC's) te realiseren, komen wij graag in contact met commerciële, vooruitstrevende helden. Ben jij enthousiast, een creatief denker en kleur je buiten de lijntjes, dan zijn wij op zoek naar jou!

Leefstijl Gezondheidscentra zijn behandelcentra voor zorgconsumenten met uiteenlopende hulpvragen. Dit kan variëren van klachten op mentaal en fysiek gebied tot sociaal-maatschappelijke, sociaaleconomische en financiële problematiek.

In een Leefstijl Gezondheidscentrum (LGC) werken professionals (zzp) uit ggz, zorg & welzijn en hulp- en dienstverlenende sector samen om de beste begeleiding te kunnen bieden aan consumenten.


20190301 Banner IGZ  IGZ de toekomst

De focus van Vitaliteit Groep Nederland en Stichting IGZ Plus richt zich op werkgevers en werknemers (zorgconsumenten). Deze centra gaan tevens functioneren als opleidingslocaties.

Voor meer informatie verwijzen wij jou naar hoofdstuk 16 van het Rapport "Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040", te downloaden via www.leefstijlgezondheidszorg.nl 

Nieuwsgierig geworden? Lees hier de volledige vacaturetekst.

Wil je na het lezen van de vacaturetekst meer informatie,
neem dan
contact met ons op. 
Leefstijl Gezondheidscentra (LGC)
Stichting IGZ Plus werkt bij de opzet van LGC's in Nederland samen met Vitaliteit Groep Nederland, het kennis- en opleidingsinstituut binnen Leefstijl Gezondheidszorg.

Vitaliteit Groep Nederland is met het unieke intake-instrument het VitaliteitQuotiënt de eerste partner van stichting IGZ Plus

Nieuw is onze dienstverlening aan werkgevers en werknemers middels het collectieve VitaliteitQuotiënt. De nieuwe businessunit van Vitaliteit Groep Nederland heet: Human Capital Performance. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.


20190301 Je hoeft geen astronaut te zijn om Vitaliteit Expert te worden basis 005

x
xKlik
Klik op het logo
en doe de gratis VQ-test

Banner voorkom de bekende druppel V1 001


Banner IGZ Plus Gezondheidszorg pexels photo 2893687 perspectief toekomst BASIS4 tekst1


Het nieuwe collectieve 
VitaliteitQuotient voor 
werkgevers en werknemers

20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def3
klik op het logo van 
Human Capital Performance
voor de website. HCP is onderdeel van Vitaliteit Groep Nederland BV
 


20200202 FP VQ site Bol V1 400p tekst PNGlijn
Vitaliteit Groep Nederland is het Kennis- en Opleidingsinstituut Leefstijl Gezondheid


Stichting IGZ Plus © 2017-2021 | Proclaimer |  CONTACT | Realisatie site: Qarpa Solutions BV